A programkoordinátor: Barna Gergelyné Tamás Marika, tel:06-20-379-6926

Egyesületünk egyik fő tevékenysége 2014. évtől daganatos betegek és hozzátartozóik segítése.

A RÁK ma már sajnos egyre több embert érint. Majdnem mindenki tud valakiről a környezetében, aki ezzel a betegséggel kell, hogy szembenézzen.

Tevékenységeink:

• OÁZIS CSOPORT működtetése: Havonta rendszeres találkozások biztosítása. Minden hónap utolsó szombati napján. 10.00 órától, Kemecse, Szent István út 43.
  • Béres csepp támogatás: Ezzel a programunkkal szeretnénk támogatni az érintettek, újonnan diagnosztizált betegek felépülését.
  • Lelki segítségnyújtás, tanácsadás: Amikor az orvos közli velünk a betegséget, legtöbben azonnal temetik magukat. De ez butaság. A RÁK legyőzhető, ezt bizonyítja a számtalan gyógyult. A kezdeti kétségbeesést követi általában a számtalan kérdés, melyre azt sem tudjuk honnan szerezzünk válaszokat. Programunk támaszt, lelki segítséget nyújt mind hozzátartozók mind érintettek számára. A segítségnyújtást olyan személy (ek) végzik, akik maguk is érintettek. A segítségnyújtás módjai: személyesen, telefonon, emailen keresztül valamint előzetes egyeztetést követően skypeon biztosítjuk.